Thursday 28 March 2019

CONSULTANȚĂ ÎN LIMBA ENGLEZĂ PENTRU COMPANII

CONSULTANȚĂ ÎN LIMBA ENGLEZĂ PENTRU COMPANII

Nu știți cum să explicați în limba engleză unui client „TVA amânat la plată”, activați în domeniul feroviar și trebuie să discutați despre tipurile de ecartament în limba engleză, nu știți cum să explicați „economii de scară” în limba engleză, nu știți cum să traduceți „executor judecătoresc” sau o anumită clauză într-un contract, doriți să negociați un contract în limba engleză, vreți să vă promovați serviciile și doriți să învățați și să aplicați strategii de digital marketing …?

Am colaborat cu instituții și companii din toate domeniile și oferim servicii de consultanță în limba engleză la sediul dumneavoastră sau online via e-mail și Skype, dacă nu sunteți în București.

Vă oferim răspunsuri la toate întrebările în cel mai scurt timp!

Cum se va desfășura colaborarea noastră:
În fiecare săptămână va veni cineva la sediul dumneavoastră pentru a vă ajuta cu toate aceste întrebări. În timpul dedicat companiei dumneavoastră discutăm despre orice temă în limba engleză din domeniul dumneavoastră de interes sau putem pregăti întâlniri, contracte și negocieri, prezentări și strategii în limba engleză. Vă oferim un tarif foarte prietenos.
Oferim și servicii de traduceri autorizate.

Dacă vă desfășurați activitatea în alt oraș vă așteptăm întrebările pe e-mail și Skype.

Vă așteptăm la contact@engleza-de-afaceri.ro sau englezadeafaceri@gmail.com.




No comments:

Post a Comment