Invata engleza


Invata limba engleza in Bucuresti  
LIMBA ENGLEZA IN COMUNICARE
Aceste cursuri intensive se bazeaza exclusiv pe conversatie in limba engleza. Cursul de engleza urmeaza o programa specifica nivelului de cunoastere al cursantilor, programa care include si elemente de gramatica si vocabular care se introduc si se analizeaza in conversatie. Programa, de asemenea, urmareste dezvoltarea abilitatilor de comunicare in limba engleza in orice situatie sau context.

LIMBA ENGLEZA PENTRU INCEPATORI  
La sfarsitul acestui curs de engleza veti putea sa intelegeti si sa scrieti propozitii si fraze simple. Veti putea sustine conversatii simple bazate pe temele aflate in programa acestui curs, conversatii in care veti folosi adecvat trei timpuri verbale, pluralele substantivelor, gradele de comparatie ale adjectivelor, pronumele la diferite cazuri, adverbe, cateva forme de viitor.
Manual: Face2face Starter

LIMBA ENGLEZA PENTRU NIVELUL MEDIU
La sfarsitul acestui curs de engleza veti putea sa va exprimati in situatii mai dificile, sa participati in conversatii cu grad de complexitate mai mare, veti putea citi si intelege texte de dificultate marita. Asimilarea cuvintelor noi se face progresiv si in context. Veti putea folosi adecvat timpurile verbale, propozitiile conditionale, verbele modale si veti putea reda dialoguri in vorbire indirecta.
Manual: Face2face Elementary

ENGLEZA PENTRU NIVELUL MEDIU PLUS (pre-intermediate )
Acest curs de engleza va va da posibilitatea sa purtati o conversatie fluenta cu vorbitori nativi si non-nativi pe orice tema, sa intelegeti un text complex, sa scrieti texte cu un grad ridicat de complexitate. Focusul acestui curs este asimilarea de vocabular nou, care va fi prezentat si exersat in conversatie si alte activitati interactive.
Manual: Face2face Pre-Intermediate

ENGLEZA PENTRU AVANSATI
La sfarsitul acestui curs de engleza veti putea sustine o conversatie fluenta si cu grad ridicat de dificultate cu orice tip de vorbitor nativ sau non­-nativ. Veti intelege expresii idiomatice, verbe cu particula (phrasal verbs) si alte constructii mai putin comune ale limbii. Veti putea intelege orice mesaj vorbit si scris, veti putea scrie texte clare şi bine structurate. La terminarea acestui curs de engleza puteti opta pentru inscrierea la cursuri de pregatire pentru certificatele internationale Cambridge, IELTS, TOEFL sau ILEC.
Manual: Face2face Intermediate

ENGLEZA PENTRU EXAMENE
Organizam cursuri de pregatire pentru examenele Cambridge FCE, CAE, testul IELTS, testul TOEFL, Certificatul International de Engleza Juridica  (ILEC), cursuri de pregatire pentru examenul International Certificate in Financial English (ICFE) si pentru examenul de engleza de afaceri Cambridge BEC.

ENGLEZA DE SPECIALITATE
Organizam cursuri de engleza de afaceri, engleza financiara, engleza juridica, engleza pentru marketing si vanzari.
Contact:

No comments:

Post a Comment