Despre mineBINE ATI VENIT !

In 17 ani de predare, am invatat toate secretele comunicarii cu oamenii. Am reusit sa le simt problemele de comunicare si de receptionare a unui mesaj in limba engleza, cat si dificultatile generate de diferentele evidente dintre limba studiata si limba romana.In timp, am realizat ca imi pot servi clientii mult mai eficient, dar si mai creativ, din postura de antreprenor.

Pasiunile mele? Limba engleza si stiintele economice pe care incerc sa le combin in programe de studiu cat mai variate, atragatoare si utile. Clientii nostri sunt oameni obisnuiti, ca mine si ca voi: oameni care doresc sa calatoreasca si sa treaca peste barierele de comunicare într-o limba straina, oameni care vor sa promoveze la locul de munca prin obtinerea unui certificat international de cunoastere a limbii engleze, oameni care vor sa interactioneze corect si eficient cu orice vorbitor de limba engleza, oameni ambitiosi care vor sa invete o limba straina in cel mai scurt timp.


Ce va oferim? Cursuri de engleza de afaceri, engleza financiara, engleza juridica, engleza pentru marketing si vanzari, engleza medicala. Cursuri intensive pentru certificatele CAE, FCE, IELTS, TOEFL, ILEC, BEC, si nu in ultimul rand, cursuri personalizate al caror principal obiectiv este imbunatatirea abilitatilor de comunicare in limba engleza. Prin cursurile noastre, ne incurajam cursantii sa vorbeasca pe orice tema in limba engleza, sa discute despre dificultatile intampinate si sa invete sa comunice fara frica de a face greseli.

Va asteptam!

Iulia Halatz,


Manager Start English.


No comments:

Post a Comment