Monday 26 August 2013

Curs engleza juridica



Organizam cursuri de engleza juridica pentru traducatori la sediul nostru, cat si la sediile institutiilor beneficiare.
Manuale
Manualul studiat la curs este International Legal English.
Obiective 
Vor fi abordate temele de engleza juridica din programa cursului cum ar fi: tipuri de societati comerciale, elemente de drept comercial, contracte, a respecta un contract, a viola prevederile unui contract, parti contractante, tipuri de contract, negocierea unui contract, proprietate intelectuala, litigii si arbitraj, debitori, creditori, faliment, insolventa, procedura de faliment, a intra in vigoare, a fi valabil din punct de vedere juridic, ipoteca, a ipoteca un bun, procura, imputernicire, imputernicit, raspundere, raspundere limitata, reglementare, a inchiria, a lua şi a da cu chirie, contract de închiriere.
Program cursuri
Organizăm cursuri la orice interval de timp solicitat de clientii nostri.
Un modul de cursuri dureaza 2 luni (32 de ore) si reprezinta parcurgerea unui nivel de cunoastere. Un curs intensiv reprezinta 24 de ore de studiu, repartizate in sedinte de 2 ore sau 3 ore.
Oferim TARIFE accesibile incepand de la 18 lei ora de curs, 10% reducere pentru cursurile solicitate dimineata (8-12), 100 lei discount daca inscrieti in prieten la cursurile noastre si organizam testari gratuite de nivel.
Va asteptam!
     
Contact:
     


 

No comments:

Post a Comment