Monday 8 April 2019

DESCOPERĂ ENGLEZA ÎN 6 ORE!

CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE, BUCUREȘTI, 11 mai, 9.00 – 15.30, Piața Romană

Cursul intensiv de gramatica limbii engleze este curs interactiv de comunicare în limba engleză la care vei învăța să te exprimi corect în limba engleză în cele mai frecvente situații de comunicare.

Materialele pentru acest curs sunt gratuite. De asemenea, oferim o pauză de relaxare și cafea în strada Mendeleev nr.7-15. Număr maxim de participanți – 10.

La acest curs de comunicare în limba engleză vei învăța să așezi cuvintele potrivite în propoziții simple cu ajutorul substantivelor, articolelor, pronumelor, timpurilor verbale, verbelor modale. Vei învăța să așezi cuvintele potrivite în propoziții complexe cu ajutorul diatezei pasive, propozițiilor condiționale, vorbirii indirecte. Acest curs de gramatica limbii engleze este curs interactiv de comunicare.

Îți oferim 6 ore de comunicare în limba engleză într-un mediu profesional și modern. Vei beneficia de atenția și ajutorul unui profesor experimentat și specializat în limba (și literatura) engleză, dar și în management financiar. Cursul este personalizat în funcție de problemele de comunicare în limba engleză ale fiecărui participant.

Oferim acest curs gratuit pentru companii la accesarea unui curs de limba engleză de specialitate (engleza pentru afaceri, engleza juridică, engleza financiar-bancară, engleza pentru agribusiness, engleza pentru marketing și publicitate).

Cursul de gramatica limbii engleze este primul pas spre o comunicare corectă și eficientă în limba engleză în orice domeniu de activitate.
http://www.cursinengleza.ro/curs-gramatica

Vă oferim mai multe detalii la contact@engleza-de-afaceri.ro sau englezadeafaceri@gmail.com.






No comments:

Post a Comment