Tuesday, 29 October 2013

Cursuri engleza juridicaOrganizam cursuri de engleza juridica la sediul nostru, cat si la sediile institutiilor beneficiare. Organizam cursuri de grup sau cursuri individuale pe baza solicitarilor primite de la dvs.
Manuale
Manualul studiat la curs este International Legal English.
Nivelul compatibil acestui curs este avansat (intermediate to upper-intermediate).

Vor fi abordate temele de engleza juridica din programa cursului cum ar fi: tipuri de societati comerciale, elemente de drept comercial, contracte, a respecta un contract, a viola prevederile unui contract, parti contractante, tipuri de contract, negocierea unui contract, proprietate intelectuala, litigii si arbitraj, debitori, creditori, faliment, insolventa, procedura de faliment, a intra in vigoare, a fi valabil din punct de vedere juridic, ipoteca, a ipoteca un bun, procura, imputernicire, imputernicit, raspundere, raspundere limitata, reglementare, a inchiria, a lua şi a da cu chirie, contract de închiriere.
La sfarsitul acestui curs veti putea elabora un mesaj scris sau vorbit despre orice subiect inclus in programa si veti promova testul ILEC (International Legal English Certificate), daca acesta este unul dintre obiectivele dvs.

Program cursuri
Organizam cursuri la orice interval de timp solicitat de clientii nostri.
Un modul de cursuri dureaza 2 luni (32 de ore) si reprezinta parcurgerea unui nivel de cunoastere. Un curs intensiv reprezinta 24 de ore de studiu, repartizate in sedinte de 2 ore sau 3 ore.
Oferim TARIFE accesibile incepand de la 18 lei ora de curs, 10% reducere pentru cursurile solicitate dimineata (8-12), 100 lei discount daca inscrieti in prieten la cursurile noastre si organizam testari gratuite de nivel.

Va asteptam!

Web: www.cursinengleza.ro I www.engleza-de-afaceri.ro
Tel: 0722.841.053
E-mail: contact@engleza-de-afaceri.ro.

No comments:

Post a Comment